JÄSENEDUT

Hyödy BMW Club Finnland jäseneduista.
Lue lisää »

 

BMW-TIETOA

BMW-autotietoa:
mallit, moottorit, huolto
Lue lisää »

 

KESKUSTELUFOORUMI

Keskustelufoorumi:
etsi, kysy, vastaa
Siirry »

 

BLOGIT

Asiantuntija-blogit:
Asiasta ja asian vierestä
Siirry »

 

TAPAHTUMAT

Yhdessäoloa BMW-keskeisissä tapahtumissa
Siirry »

 

BMW Club Finnland ry:n kesäkokoontuminen järjestetään tänä vuonna lauantaina 25.7.2015 Kangasalan Mobiliassa (www.mobilia.fi) alkaen klo 10.

 

Tapaamisen ohjelma:

 

Klo 10.00 Kesäkokoontuminen avataan ja autokuntien vastaanotto alkaa Mobilian alueella

 • saapumisen jälkeen kannattaa käydä lunastamassa pääsylippu Mobilian näyttelyihin. Kerho maksaa jäsenten (seuralaisineen) pääsyliput, jotka voi lunastaa kahvilan kassalta jäsenkorttia näyttämällä
 • lipulla pääsee kuuteen eri näyttelyyn: Mobilia Classics, Rally Hall of Fame, Liikkeelle sanoi Kekkonen, Taksiliitto 70 vuotta, Autot & Helsinki ja Moottori 90 vuotta ja niihin voi tutustua joko vapaasti omaan tahtiin tai opastetulla kierroksella lounaan jälkeen iltapäivällä - opastukset kerholaisille on varattu klo 14-17
 • mikäli mukana on 4-12 vuoden ikäisiä lapsia, jotka haluavat ajaa Liikennepuistossa, kannattaa pääsylipun yhteydessä lunastaa kassalta ajolippu (kerho kustantaa lipun), jolla pääsee Liikennepuistoon (ajoaika 15 min). Ajajia voi olla paljon, joten ajoaika kannattaa varata heti saavuttaessa.

Klo 10-12.30 Vapaata ohjelmaa: Näyttelyt ja tutustumista autoihin äänestystä silmälläpitäen

 • HUOM! Kannattaa tutustua etukäteen Mobilian verkkosivujen kautta tarjolla oleviin näyttelyihin ja alueen muuhun tarjontaan, jotta voi valita kohteet oman mielenkiintonsa pohjalta.

Klo 12.30 Kokoonnutaan ruokailuun kerholle varattuun tilaan

 • äänestyskupongit kerätään ennen ruokailua

Klo 12.30-13.30 Lounas

 • tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja, noutopöydän lisäksi myös annoksia. Peruslounaan hinta on 16 eur. Ruokailu omalla kustannuksella.

Klo 13.30-14.00 Äänestysten tulokset ja muut palkittavat autokunnat

Klo 14-17.00 Opastettuja kiertokäyntejä osallistujien mielenkiinnon mukaisesti sekä omaehtoista näyttelyihin tutustumista

 • opastettuja kiertokäyntejä pyritään varaamaan ennakkoilmoittautumisten pohjalta
 • opastettuja käyntejä on avoinna oleviin näyttelyihin ja lisäksi järjestetään RETKI MUSEON UUMENIIN, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi (tutustutaan museotyön periaatteisiin ja käytäntöihin, Mobilian kokoelmaan eli säilytyksessä oleviin ajoneuvoihin ja museon entistämistoimintaan). 
 • on siis tärkeää ilmoittaa halukkuutensa osallistua kiertokäynteihin ennakolta, jotta voidaan varata riittävä määrä opastuksia
 • toiveet kiertokäynneistä ja opastuksista osoitteeseen info(at)bmwclub.fi 
 • ilmoittautumiset opastuksille toivotaan mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 15.7. mennessä. Ilman ennakkoilmoittautumista ei ehkä voida järjestää kaikille haluttua opastusta.

Klo 17-17.30 Siirrytään Vehoniemen Automuseolle Vehoniemenharjulle (Tampere-Lahti-tietä noin 5-6 km Lahden suuntaan ja viitoituksen mukaan ylös harjulle)

 • museon kokoelmiin voi tutustua vapaasti ja kerhon jäsenkortilla saa kahvit
 • museo sulkeutuu klo 19 ja kesäkokoontuminen päättyy

Lisätietoja foorumin keskusteluketjussa täällä.

Hallitus

www.Autodoc.FI

VIIMEISIMMÄT UUTISET

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest
Pin It

VIIMEISIMMÄT VIESTIT

TopAutoOsat.fi

KERHOTUOTTEET

 • BMW naisten T-paita
  Tekninen T-paita
  16,50 €
  KOKO
  BRODEERAUS

KERHOTUOTTEET

Scroll to top