Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut

AIHE: Autocomin lisenssi jälleen jäähyllä

Autocomin lisenssi jälleen jäähyllä 15.02.2018 07:23 #5914

  • JKK
  • JKK hahmo
  • Offline
  • BMW Club Finnland jäsen
  • Viestejä: 25
  • Vastaanotettu kiitos 1
Tiedoksi kaikille, että kerhotallin testerin vuosilisenssi on päättynyt helmikuussa 2018. Joten tämän jälkeen ilmaantuvia Autocom-päivityksiä ei enää voi ladata tietokoneelle ennenkuin sitten joskus tulevaisuudessa kun taas otetaan uusi vuosilisenssi (ehkä joskus 2021 ??). Viimeisin softaversio jää siis voimaan siihen saakka, ts. seuraavan 2-3 vuoden aikana ilmaantuvia automalleja ei tule tietokannasta löytymään.

Normaalissa korjaamokäytössä tällaiseen ammattitesteriin pidetään lisenssi katkeamattomana, koska korjaamotoiminnalla on hieman erilaiset vaatimukset uusien automallien suhteen. Kerhokäytössä riittää että otetaan lisenssi esim. kolmen vuoden välein. Vuoden mittaisen lisenssin hinta on liki 1000 euroa, joten sen vuoksi jatkuva lisenssi on kerhon tapauksessa rahanhukkaa.

Muistutan jälleen, että testeriä ei pitäisi mennä omin päin muuttamaan suomenkieliseksi. Autocom on edelleen surullisenkuuluisa uskomattomista käännöskukkaisistaan, joita on paljon! esim. E61 BMW:n data-arvo: "renkaan pyörimisnopeus" oli suomennettu muotoon "renkaan pyörimissuunta". Pitäkää testeri englanninkielisenä. Oikeasti toimivaa suomenkielistä autotesteriä ei ole olemassakaan. Joten tässä kohtaa englanninopiskelu kyllä kannattaa.....
Viimeksi muokattu: 15.02.2018 10:37 : JKK.
Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.
Sivu luotiin ajassa: 0.292 sekuntia

KERHOTUOTTEET

Scroll to top