Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut
  • Sivu:
  • 1

AIHE:

E60 ja takakontin johdoista 17.09.2018 08:18 #6457

Hei!

Korjauksen alla E60 takaluukun ongelmat, jotka johtuivat katkenneista johtimista. Huomiselle 4 johdinta jäljellä, jotka hämäävästi 2x harm./kelt. ja 2x harm./rusk. Muut 5 johdinta korjattu ja nyt toimii takaluukku, kontin valot sekä kaukosäätö.

Löytyykö jostakin diagrammia miten nuo neljä kohtia tulisi kytkeä , kun nyt on 50/50 mahdollisuus, että menevät ristiin. Havaittuja vikoja on vielä vas. kilvenvalo ja "boot open"-ilmoitus.

Kysyn seuraavassa topicissa samasta aihepiiristä koskien etuovea...

-vma

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

E60 ja takakontin johdoista 17.09.2018 21:44 #6460

Tällä hetkellä tilanne on se, että vasen rekisterikilven valo ei toimi samoin kuin takaluukun kahva. Mahdollisesti kahva on itsessään sökö, mutta tuo vasen rekisterikilven valo... minkälainen kytkentä hommassa on, kun johtojen värejä katsoin, niin molemmille puolille tulee ruskeat ja lisäksi raidalliset (eri värit) oikealle ja vasemmalle. Polttimot ovat kunnossa ja lampunpidikkeet kokeiltu ristiin ja vika pysyy vasemmalla puolella.

Onkohan tuo nyt rikki oikealta puolelta, missä kaapelit nyt korjattu vai jostakin takaluukun kannen haarasta? En ole mitannut vielä tuleeko vasemmalle puolelle ollenkaan jännitettä, mutta tuskin...

Jostakin luin valomoduulin laskurista ja voiko nyt syöttö vain olla pimeänä ja edellyttäisi ohjelmointia tjsp?

Ärsyttävän "Boot Open" -ilmoituksen sain tänään myös pois loppujen johtojen kytkemisen jälkeen. Epäselväksi jäi, mikä ero harmaa-keltaisilla ja harmaa-ruskea johtimilla on toistensa suhteen?

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

Viimeksi muokattu: : Vellu79.
  • Sivu:
  • 1
Sivu luotiin ajassa: 0.118 sekuntia

KERHOTUOTTEET

Scroll to top